Modele grajduri vaci

Vacile Dorm mai bine decat Noi deoarece exista o Firma Care produire Paturi de APA pentru a le asigura un confort Maxim. Mai multe > > 1. În primul rând Fiți respectuoși și prietenoși cu CEI Care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult. FRONT DE FURAJARE PENTRU BUBALINEConformaţia specială şi dimensiunile relative ALE gâtului, capului şi coarnelor bubalinelor FAC ca adoptarea fronturilor de furajare capturante să fie deseori problematică. Se recomandă astfel adoptarea fronturilor de furajare cu Două Bare, DIN Care Bara inferioară este mobilă şi cu înălţime reglabilă. Aceasta trebuie să fie deplasată înainte pentru a asigura o poziţionare mai corectă în Frontul de furajare şi a evita orice RISC de vătămare a animalului. Dans la zone continue Salii de Muls se amenajeaza Camera de depozitare a Laptelui cu tanc de racire, dupa cum se vede in Schema. Intr-un grajd cu stabulatie Libera si cusete de odihna individuale, posibilitatea de miscare sont consecinte favorabile asupra sanatatii animalelor, a productiei de lapte si a fecunditatii vacilor. Mai multe lucrari légat de intrétinerea animalelor se fac mecanizat, deci Creste foarte mult productivitatea Muncii. Este necesara o cantitate mai mica de paie (3kg/Vaca/Zi), iar curatenia adapostului se intretine mai usor. BOXE MULTIFUNCŢIONALEBoxele trebuie să răspundă unor necesităţi deseori diversificate, Motiv pentru care trebuie asigurată o flexibilitate maximă de utilizate.

Astfel de boxe sunt fondement entale în toate complexele zootehnice cu organizare şi Întreţinere modernă, prevăzute în mod normal cu boxe pentru Steaming-up – fătare, infirmerie, Starter post-fătare, boxe pentru Tauri. Indiferent daca va ocupati cu Agronomia, Cultura Piscicola, Viticultura, sectorul forestier sau cresterea animalelor, ferma dumneavoastra trebuie sa fie eficienta si Profitabila, curata si igienizata, functionala si calitativa. Fiecare investitie trebuie sa functioneze Ani de zile fara probleme si Tebuie sa respecte anumite noile si Cerinte legale in CEEA CE priveste Igiena si curatenia, pentru a avea un succes PE Termen lung. Mai multe > > Apelati cu incredere la aparate de Muls Vaci, pentru o calitate mai buna a Laptelui. Informatii privind calitatea colostrului, ingrijirea vitelului la fatare, hranirea viteilor sugari pana la intarcare, spatiul pentru intrétinerea viteilor sugari, etc. Mai multe > > SALTELE PENTRU CUŞETEGama largă de Covoare şi saltele oferă soluţia ideală pentru orice Tip de crescătorie şi orice condiţii microclimatice. Experienţa acumulată de-a lungul timpului ne-a permis să stabilim caracteristicile esenţiale ALE saltelei ideale, care trebuie să fie: boxa colectiva Pentru Tineret este un spatiu de 6, 90m x 4, 40m, délimité cu garduri metlice au zincate de 1, 20M inaltime, destination cresterii Tineretului, finisajul pardoselii fiind Beton rolat Cota + 0,00. Total boxa colectiva Pentru Tineret 30, 60m2. 9.

front de furaje: 0.70 m/Cap, iesle la Decker aleii de Distributie a furajului matériel: Beton scivisit Dar Revin si amintesc faptul ca un Sopron bine gandit poate fi de cele mai multe ori mult mai util si Practic decat o ferma construita DIN Beton si fier. AM 08h39 ocazia sa vad ferme Care aratau ca adevarate cazemate DIN Beton. Ferme Care erau ASA de bine ermetizate INCAT Vacile o Data iesite nu mai vroiau in ruptul capului sa mai intre inapoi. Am vazut MII si milioane de euro ingropati, la propr, in Constructii de Beton si fier Care se Puteau denumi oricum, numai Grajduri pentru animale nu. Pentru imbunatatirea performantei fermelor de crestere a taurinelor, a modernzarii si atingerii potentialului de productie se impune implementarea unor Noi gorodskaya de crestere a animalelor, care sa asigure ADAPTAREA fermelor la cerintele pietei, respectiv sa se imbunatateasca performantele si sustenabilitatea exploatatiilor.

Comments are closed.